| Профили | |
|
+7Хейли Джеймс Прю Халиуел Пейтън Певънс Доун Престан Хилари Дъф Дейвид Матюс Нейтън Скот 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Нейтън Скот Admin
Брой мнения : 131 Age : 33 Местожителство : Елхово Първична Сила : Замръзяване Възраст в Училището : 18 Група : Преподаватели Титла : Директор, Преподавател по Отвари Придобити Сили : Взривяване, Видения Уайтлайтъска Кръв? : Да Registration date : 19.09.2008
| |
| |
Дейвид Матюс
Брой мнения : 61 Age : 33 Първична Сила : Взривяване Възраст в Училището : 16 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не Registration date : 28.09.2008
| Заглавие: Re: Профили Сря Окт 01, 2008 6:55 am | |
| Профилите които най-много ми харесват са, на Нейтън Скот, Хейли Джеймс, Доун Престан, и Алекс Хал. | |
|
| |
Хилари Дъф
Брой мнения : 16 Age : 28 Местожителство : Out of time and space Първична Сила : Хроно Пътуване Възраст в Училището : 15 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не Registration date : 25.09.2008
| Заглавие: Re: Профили Сря Окт 01, 2008 6:42 pm | |
| Всички профили ме кефят мене :p | |
|
| |
Доун Престан
Брой мнения : 11 Age : 30 Първична Сила : Взривяване Възраст в Училището : 15 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не Registration date : 22.09.2008
| Заглавие: Re: Профили Пет Окт 03, 2008 5:48 pm | |
| За сега на Дейв и директор Нейтън Скот понеже не познавам другите.. | |
|
| |
Пейтън Певънс
Брой мнения : 4 Age : 29 Първична Сила : Пирокинеза Възраст в Училището : 21 Група : Невинни Титла : Уволнена Registration date : 22.09.2008
| Заглавие: Re: Профили Пет Окт 03, 2008 6:58 pm | |
| Мен ме кефят на почти всички.И особено на Доун и Лейси понеже харесвам ''Отвъд вълната'' | |
|
| |
Прю Халиуел
Брой мнения : 49 Age : 30 Първична Сила : Телекинеза Възраст в Училището : 16 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Да! Registration date : 05.10.2008
| Заглавие: Re: Профили Пон Окт 06, 2008 2:55 pm | |
| Мен ме кефи на Пейдж Халиуел. | |
|
| |
Хейли Джеймс
Брой мнения : 16 Age : 30 Първична Сила : Проекция Възраст в Училището : 18 Група : Преподаватели Титла : Преподавателка по История на Магията Придобити Сили : Взривяване Уайтлайтъска Кръв? : Не Registration date : 22.09.2008
| Заглавие: Re: Профили Пон Окт 06, 2008 5:08 pm | |
| Всички са със много хубави профили. Най - яки са на Bianca Marisol Nichol, Дейвид Матюс, Нейтън, Доун и моя също много си го харесвам. | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
Брой мнения : 131 Age : 33 Местожителство : Елхово Първична Сила : Замръзяване Възраст в Училището : 18 Група : Преподаватели Титла : Директор, Преподавател по Отвари Придобити Сили : Взривяване, Видения Уайтлайтъска Кръв? : Да Registration date : 19.09.2008
| Заглавие: Re: Профили Пон Окт 06, 2008 5:10 pm | |
| Много ти е голям подписа, ще трябва да го смалиш, или да го смениш... | |
|
| |
Алекс Хал
Брой мнения : 16 Age : 34 Местожителство : Стара Загора Първична Сила : Теликинеза Възраст в Училището : 18 Група : Преподаватели Титла : Преподавателка по Заклинания Придобити Сили : Замръзяване Уайтлайтъска Кръв? : Не Registration date : 23.09.2008
| Заглавие: Re: Профили Пон Окт 06, 2008 9:46 pm | |
| Мен също ми харесват всички профили. Наистина хората са се постарали и са вложили доста неща в направата на профилите си. А, миличък Дейвид Матюс благодаря ти много, но аз все още не съм се захванала с профила си. | |
|
| |
Пейдж Халиуел
Брой мнения : 10 Age : 30 Първична Сила : Замръзяване Възраст в Училището : 16 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Да! Registration date : 05.10.2008
| |
| |
Крис Халиуел
Брой мнения : 34 Age : 33 Първична Сила : Теликинеза Възраст в Училището : 21 Група : Преподаватели Титла : Преподавател по Практика на Силите Придобити Сили : Пирокинеза Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 22.09.2008
| |
| |
Карсън Джеймс
Брой мнения : 24 Age : 32 Първична Сила : Призоваване Възраст в Училището : 15 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 15.10.2008
| Заглавие: Re: Профили Вто Окт 21, 2008 9:11 am | |
| Харесва ми профила на Крис Халиуел,Нейтън Скот,Хейли Джеймс | |
|
| |
Хилари Дъф
Брой мнения : 16 Age : 28 Местожителство : Out of time and space Първична Сила : Хроно Пътуване Възраст в Училището : 15 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не Registration date : 25.09.2008
| Заглавие: Re: Профили Пон Ное 10, 2008 5:23 pm | |
| Ау, как хубавос те се наредили всички яки профили тука ......... направо нямам думи (rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl)(rofl) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Профили | |
| |
|
| |
| Профили | |
|