| Записване | |
|
+23Белла Кълън nekros Хилари Милано Фийби Спелмън Крис Халиуел Сам Уинчестър foko ilian1007 Кейт Доусън Карсън Джеймс Лукас Роу jessica Джеймс Браун Прю Халиуел Пейдж Халиуел Алис Тейлър Симон Дъмбълд Nelly Фийби Халиуел Дейвид Матюс Доун Престан Хилари Дъф Нейтън Скот 27 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Пейдж Халиуел
Брой мнения : 10 Age : 30 Първична Сила : Замръзяване Възраст в Училището : 16 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Да! Registration date : 05.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Нед Окт 05, 2008 8:05 pm | |
| Име/Фамилия: Пейдж Халиуел Възраст: 16 години История: Пейдж живее в голяма къща на брега на морето, заедно със сестра си и родителите си и малкото си кученце Рокси. Тя от малка знае, че има необикновенни способности. Макар и малко късно, тя решава да се запише в Магическо училище и тя избира точно това. Характер: Добра, мила, чувствителна, държи на семейството и приятелите си. Външен Вид: Светло кестенява коса, зелени очи, висока 1.62, тегло 45 кг. Сила: Замръзяване Уайтлайтъска Кръв: ДА!!!
Последната промяна е направена от Пейдж Халиуел на Нед Окт 05, 2008 8:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
Брой мнения : 131 Age : 33 Местожителство : Елхово Първична Сила : Замръзяване Възраст в Училището : 18 Група : Преподаватели Титла : Директор, Преподавател по Отвари Придобити Сили : Взривяване, Видения Уайтлайтъска Кръв? : Да Registration date : 19.09.2008
| |
| |
Прю Халиуел
Брой мнения : 49 Age : 30 Първична Сила : Телекинеза Възраст в Училището : 16 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Да! Registration date : 05.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Нед Окт 05, 2008 8:42 pm | |
| Име:Пруданс Халиуел(Прю или Пру) Години:16 Външен вид:Дълга черна коса,зелени очи,висока 164см,тегло 47 кг. Характер:Добра,мила,мрази лъжата,човекът,който най-много обича е голямата си сестра,която е с едва една минута по-голяма. История:Прю живее в голяма къща на брега на морето със сестра си Пейдж и родителите си.Двете момичета са разнояйчни близначки,единственото общо между тях са зелените им очи.Баща им е уайтлайър,а майка им вещица.Прю знае от малка за силите си. Домашен любимец:Черно женско коте(Кити-Кет). Сила:Телекинеза Уайтлайтърска кръв:ДА! | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
Брой мнения : 131 Age : 33 Местожителство : Елхово Първична Сила : Замръзяване Възраст в Училището : 18 Група : Преподаватели Титла : Директор, Преподавател по Отвари Придобити Сили : Взривяване, Видения Уайтлайтъска Кръв? : Да Registration date : 19.09.2008
| Заглавие: Re: Записване Нед Окт 05, 2008 8:44 pm | |
| | |
|
| |
Джеймс Браун
Брой мнения : 13 Age : 32 Първична Сила : Съчуствие Възраст в Училището : 16 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Да! Registration date : 05.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Нед Окт 05, 2008 9:18 pm | |
| Име:Джеймс Браун Възраст:16 Външен вид:Висок 173см.,с мускулесто тяло,черна коса,тъмно кафеви очи и с чаровна усмивка. Характер:Мил,държи много на приятелите си и на семейството си. История:Казвам се Джеймс Браун,живея в огромна къща с майка ми,баща ми и брат ми.Майка ми е уайтлайър,а баща ми вещер.Разбрах за силите си още,когато бях малък,баща ми притежава телепатия и съчувстие и аз съм наследил съчувстието.Хоби ми е музиката,както и борбата с демони. Домашен любимец:Бял котарак на име Лъки. Уайтлайтърска кръв:Да!
Последната промяна е направена от Джеймс Браун на Вто Окт 07, 2008 3:46 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
| Заглавие: Re: Записване Нед Окт 05, 2008 9:22 pm | |
| Одобрен си!
ВАЖНО: За всички записали се след Джеймс Браун...без повече Уайтлайтърска Кръв, станахте ми твърде много! | |
|
| |
jessica
Брой мнения : 1 Age : 31 Първична Сила : Призоваване Възраст в Училището : 15 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 06.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Пон Окт 06, 2008 10:29 pm | |
| Име:Хевни Лав Възраст:15
Външен вид:кестенява къса коса,кафяви очи,висока 1.57 Характер:добра,когато си даде за цел нешто го постига,не говори много за себе си,обича животни особено котки
История:на кратко аз живея с родителите си.Ние нямаме много пари и не си плаштахме много данаците.Един ден дойдоха да ни изгонят от къщата.Аз влезнах вътре и казах че за ништо на света няма да го позволя,тогава погледна към един вестник,на който бяха показани пари,пожелах и аз да ги имам и те се появиха.Доколкото разбрах наследила съм силата от прабаба ми. Сила:Призоваване | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
| Заглавие: Re: Записване Пон Окт 06, 2008 10:33 pm | |
| | |
|
| |
Лукас Роу
Брой мнения : 19 Age : 30 Първична Сила : Замръзяване Възраст в Училището : 14 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 07.10.2008
| |
| |
Нейтън Скот Admin
| |
| |
Карсън Джеймс
Брой мнения : 24 Age : 32 Първична Сила : Призоваване Възраст в Училището : 15 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 15.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Сря Окт 15, 2008 10:11 am | |
| Име:Карсън Джеймс Възраст:15 Външен вид: Карсън е висока 1.66 м с нормално телосложение. Има дълга,кестенява коса и пъстри очи. Кожата и е леко бледа. Има белег от шарка над лявата вежда, наподобяващ буквата ”К”. Характер: весело и забавно момиче което винаги се впуска в опасни мисии.Тя е придерчива ,умна , красива .Харесва спорта ,обича да плува ,бяга и т.н.Тя не винаги слуша понякога прескача правилата и нечува никой никога.Когато тя си науми нещо ,то трябва да бъде свършено . История: Родена на 26 ноември в Марсилия, Франция. Майка й така и не каза на баща й ,че е забременяла, тъй като те не са свързани нито чрез брак, нито както и да било. Кари живее с майка си до осмагодиша възраст, когато Сара Джеймс(майката) е убита от друг магьосник. В желанието си да притежава нещо, уникално за рода Джеймс (това нещо си е тайна...), магьосникът се опитва да убие и малката Карсън , но проклятието му не уцелва точно. От него получава огромната рана на гърба й, белегът от която стои и до днес. След като успява да се отърве някак,момичето отива самичка при баба си ,която е доста богата аристократка със стари възгледи.Тя се отказва от дъщеря си щом разбира, че е забременяла извън брачно, но тя все пак приютява внучката си.В имението Медеор тя я обучава на етикет и други важни неща.След време изпраща внучка си в магическото училище, за да развие силите си Сила:Призоваване | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
| Заглавие: Re: Записване Сря Окт 15, 2008 10:14 am | |
| Одобрена си, напиши дадените до сега домапни на Лс, до преподавателите! | |
|
| |
Кейт Доусън
Брой мнения : 5 Age : 29 Първична Сила : Съчуствие Възраст в Училището : 14 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 15.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Сря Окт 15, 2008 6:47 pm | |
| Име/Фамилия:Кейт Доусън Възраст:14 История:Кейт е родена в Франция.Още от малка със семейството си пътува по света,защото баща и е океанограф,а майка и е археолог.Но един ден когато са в Африка,майка и хваща странна болест.Те заминават за Лондон за да може майка и да се излекува.Те прекарват в Лондон много години докато след 3 години майка и умира.През годините които е в Лондон,Кейт среща истински приятели,които и помагат след загубата на майка и.Баща и се жени повторно за дизайнерка от Париж.На Кейт и е много тъжно,че трябва да се раздели с приятелите си.Кейт разбира за силата си по време на урок по история.Когато госпожата решила да я изпитва,Кейт разбрала какво ще я пита и много се учидила.Когато се прибрала вкъщи баща и и разказал за силата съчувствие и,че майка и също я притежавала. Характер:Мила,добра,малко срамежлива,но добра приятелка Външен Вид:Сила:Съчувствие
Последната промяна е направена от Кейт Доусън на Сря Окт 15, 2008 6:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
| Заглавие: Re: Записване Сря Окт 15, 2008 6:51 pm | |
| Чрез телепатия, не можеш да разбереш, какво ще те питат. Можеш със съчуствие...коя сила да слагам? Съчуствие или Телепатия? | |
|
| |
Кейт Доусън
Брой мнения : 5 Age : 29 Първична Сила : Съчуствие Възраст в Училището : 14 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 15.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Сря Окт 15, 2008 6:57 pm | |
| | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
| Заглавие: Re: Записване Сря Окт 15, 2008 7:00 pm | |
| | |
|
| |
ilian1007
Брой мнения : 1 Age : 30 Първична Сила : Пирокинеза Възраст в Училището : 14 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 17.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Пет Окт 17, 2008 2:50 pm | |
| Име/Фамилия:Уаят Maтюс Възраст:14 История:Уаят си е няма ни наи малка представа за това което излиза от ръцете му когато един път сее ядосал на един човек от ръцете му излязло огнено кълбо и подпалил косата на човека с които се е карал от начало тои е бил много учуден от тези си способности и първо не се е осмелил да каже на никои за да не го помислят за различен но след време решава да довери своята тайната на приятелка си Фийби Характер:добър но по някога избухлив Външен Вид:пъстри очи и светла коса Сила:Пирокинеза
Последната промяна е направена от ilian1007 на Пет Окт 17, 2008 3:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
| Заглавие: Re: Записване Пет Окт 17, 2008 3:10 pm | |
| Промени фамилията си, станаха твърде много Халиуел. | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
| Заглавие: Re: Записване Пет Окт 17, 2008 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Кейт Доусън
| Заглавие: Re: Записване Пет Окт 17, 2008 7:41 pm | |
| Аз искам да се отпиша!Къде да го напиша? | |
|
| |
foko
Брой мнения : 2 Age : 34 Местожителство : елхово Registration date : 24.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Пет Окт 24, 2008 4:36 pm | |
| васил антонов
възраст:16 история:биях обикновено момче но един де предрекох бъдещето,също мога да познавам ьорат по външният вит външен вит:нияма снимки,но съм добро момче,силен сили:да предричам бъдещето,да познавяам хората по вънсхният вит | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
| Заглавие: Re: Записване Пет Окт 24, 2008 4:40 pm | |
| | |
|
| |
foko
Брой мнения : 2 Age : 34 Местожителство : елхово Registration date : 24.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Пет Окт 24, 2008 4:46 pm | |
| име:васил антонов
възраст:16
външен вит:силен,красив,и др.
история:биях обикновено момче до 11 години слет това открих дарбата си
сили:Видения.Мога да виждам в бъдешето | |
|
| |
Нейтън Скот Admin
| Заглавие: Re: Записване Пет Окт 24, 2008 5:03 pm | |
| Разкажи малко повече за това, как си отркил дарбата си! | |
|
| |
Сам Уинчестър
Брой мнения : 3 Age : 30 Първична Сила : Вледеняване Възраст в Училището : 15 Група : Изчакващи Уайтлайтъска Кръв? : Не Купидонска Кръв? : Да! Registration date : 28.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Вто Окт 28, 2008 12:38 am | |
| Име и Фамилия:Сам Уинчестър Възраст:15 години История:Сам е роден в Сан Франциско.Майка му е вещица,а баща му е Купидон.От както се помни Сам знае,че има магически способности.Родителите му са решили да го подготвят,понеже и двамата били много заети.Когато става на четири години,майката на Сам умира при неуспешен опит,в правене на отвара.Сам е още малко момче,и не разбира нищо.Баща му е много зает купидон,за това се виждат доста рядко,но се стараят да прекарват времето си,като се забавляват.Когато става на 5 годинки,в къщата където Сам живее с баба си,се появява демон.Баба му я няма в къщата,и няма кой да го защити.Тогава демонът запраща енергийно кълбо към момчето,но Сам замахва ръце и кълбото заедно с демонът се вледеняват.От тогава Сам,започва да овладява силата си. Характер:Сам е добро момче,понякога е доста избухлив,но това се случва много рядко,мрази лицемерието,уважава приятелите и родителите си,и винаги е на тяхо разположение,готов да ги защити или да им помогне,в каквото и да е. Външен вид:Сам е със светло кестенява коса,кафеви очи,висок е 1.80,кожата му не е нито много бледа,нито много тъмна,има белег от шарка над лявата вежда. Сила:Вледеняване
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Записване | |
| |
|
| |
| Записване | |
|