| Записване | |
|
+23Белла Кълън nekros Хилари Милано Фийби Спелмън Крис Халиуел Сам Уинчестър foko ilian1007 Кейт Доусън Карсън Джеймс Лукас Роу jessica Джеймс Браун Прю Халиуел Пейдж Халиуел Алис Тейлър Симон Дъмбълд Nelly Фийби Халиуел Дейвид Матюс Доун Престан Хилари Дъф Нейтън Скот 27 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Крис Халиуел
Брой мнения : 34 Age : 33 Първична Сила : Теликинеза Възраст в Училището : 21 Група : Преподаватели Титла : Преподавател по Практика на Силите Придобити Сили : Пирокинеза Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 22.09.2008
| Заглавие: Re: Записване Вто Окт 28, 2008 12:50 am | |
| Одобрен си, но как искаш, да наваксваш с изпуснатите уроци, или да изчакаш до следващата учебна година? | |
|
| |
Сам Уинчестър
Брой мнения : 3 Age : 30 Първична Сила : Вледеняване Възраст в Училището : 15 Група : Изчакващи Уайтлайтъска Кръв? : Не Купидонска Кръв? : Да! Registration date : 28.10.2008
| Заглавие: Re: Записване Вто Окт 28, 2008 12:51 am | |
| Мисля да изчакам до следващата учебна година! | |
|
| |
Фийби Спелмън
Брой мнения : 2 Age : 28 Купидонска Кръв? : левитация Registration date : 04.11.2008
| Заглавие: Re: Записване Вто Ное 04, 2008 7:36 pm | |
| Име и фамилия:Фийби Спелмън Възраст:13 История: Родена съм в Сан Диего.И бл бла нема пойче | |
|
| |
Крис Халиуел
Брой мнения : 34 Age : 33 Първична Сила : Теликинеза Възраст в Училището : 21 Група : Преподаватели Титла : Преподавател по Практика на Силите Придобити Сили : Пирокинеза Уайтлайтъска Кръв? : Не! Registration date : 22.09.2008
| Заглавие: Re: Записване Вто Ное 04, 2008 8:37 pm | |
| Когато напишеш всичко което се изисква,тогава ще бъдеш одобрена! | |
|
| |
Фийби Спелмън
Брой мнения : 2 Age : 28 Купидонска Кръв? : левитация Registration date : 04.11.2008
| Заглавие: Re: Записване Сря Ное 05, 2008 2:09 pm | |
| Ооооффф любезник | |
|
| |
Хилари Милано
Брой мнения : 2 Age : 28 Първична Сила : Замръзяване Възраст в Училището : 13 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не Купидонска Кръв? : Не Registration date : 05.11.2008
| Заглавие: Re: Записване Сря Ное 05, 2008 2:22 pm | |
| Име/Фамилия:Хилари Милано Възраст:13 История:Аз съм родена в Ню Йорк.Имам двама братя.Единият е по-малък от мен а другият, с 5 години по-голям.Майка ми и баща ми се разделят когато съм на 11.Сега съм с баща си и баба.Аз много обичам да спортувам, почти винаги го правя.Майка ми беше много различна от мен.Постоянно за нещо се карахме.Но...всичко свърши.След раздялата им аз разбрах че мога за замръзявам. Характер:Добра,смела,отстъпва трудно,обича да спортува,ученолюбива,не може без приятели. Външен Вид:С дълга руса коса,кафеви очи,не носи червила а гланцове,не се конти много с гримове. Сила:Замръзяване
| |
|
| |
Крис Халиуел
| Заглавие: Re: Записване Сря Ное 05, 2008 6:11 pm | |
| Искаш ли да изчакаш новата учебна година, или ще наваксаш с уроците? | |
|
| |
Хилари Милано
Брой мнения : 2 Age : 28 Първична Сила : Замръзяване Възраст в Училището : 13 Група : Първи Курс Титла : Ученик Уайтлайтъска Кръв? : Не Купидонска Кръв? : Не Registration date : 05.11.2008
| Заглавие: Re: Записване Сря Ное 05, 2008 6:32 pm | |
| | |
|
| |
Крис Халиуел
| Заглавие: Re: Записване Сря Ное 05, 2008 6:44 pm | |
| Добре.Сега ще управя настройките ти! | |
|
| |
nekros
Брой мнения : 1 Age : 33 Registration date : 19.04.2009
| Заглавие: Съобщение Вто Апр 21, 2009 6:44 pm | |
| Име/Фамилия:Ник Уорън Възраст:13 История:Живея в София с мама и тати.Наскоро разбрах,че притежавам силата взривяване. Характер:добър,обича,животните. Външен Вид:Слаб,Висок,Силен. Сила:Взривяване.
|
| |
|
| |
Белла Кълън
Брой мнения : 1 Age : 29 Registration date : 01.05.2009
| Заглавие: Re: Записване Пет Май 01, 2009 9:49 am | |
| Име/Фамилия:Белла Кълън Възраст:13 История:Белла е родена в Лондон.Винаги е прекарвала сама, с майка си.Още от малка не е знаела за баща си.Има по-голяма сестра на 15 години.Семейството на Белла се мести в Сан Франциско, при баба и.След като пристигнаха Бел отиде да разгледа.Тя твори една врата.Това място което видя приличаше на мазе.Тя слезе по стръмните стълби, и там намери някаква книга със снимки.Белла отиде, седна до книгата започна да разглежда снимките.Там имаше един мъж.Още когато докосна първата снимка получи нещо като видение:"Този мъж и нейната майка се женят.Майка и е в чисто бяла рокля, двамата се усмихват и танцуват."Скоро получи друго видение:"Този мъж отива до кухнята, за да вземе някаква храна за бебе.Той се провиква:-Мила, как е малката Бела?Но не след дълго се появяват демони и го убиват"Бела отвори очи.Думите "Къде е малката Бела" се повтяраха в главата.Тя беше разбрала, че той е нейния баща.По-късно майка и призна, че Бела е вещица и притежава сила.
Характер:Бел е много настоятелна.Когато си намисли нещо, не се отказва от това.Когато и е зле, не го разкрива.Понякога тя е прекалено потайна, и приятелите и не могат да разберат всичко нужно за нея.Белла не харесва да говори за своето детство или пък за живота си.Предпочита сама да страда, без да замества други хора.Почти всичко прави сама.Не желае помощ.Но тя има и добра страна: общува с приятелите си, харесва ги, предпазва ги и прави за тях каквото може. Външен Вид:http://www.joblo.com/newsimages1/twilight-bella-poster.jpg Сила:Видения
| |
|
| |
глейсиър
Брой мнения : 8 Age : 33 Registration date : 02.08.2009
| Заглавие: Re: Записване Нед Авг 02, 2009 7:39 pm | |
| Име/Фамилия: Глейсиър/ Стивънс Възраст:15 История: Не помни нищо от предишния си живот. Не знае дали това е истинското му име всъщност. Надява се да постъпи в училището за да получи някои отговори. Характер:сприхав, раздразнителен, избухлив Външен Вид:черни очи, черна коса със син отенък, слаб и висок Сила:ледена ефира
Това е всичко! | |
|
| |
tedity
Брой мнения : 2 Age : 30 Registration date : 04.11.2009
| Заглавие: Re: Записване Сря Ное 04, 2009 9:04 pm | |
| Това е темата за записване в училището. За да се запишете просто трябва да попълните:
Име/Фамилия:Теодор Анев Възраст:15 История:Един ден бчх на и разбрах че имам силата водокинеза! Характер:Добър и весел! Външен Вид:Добър! Сила:Водокинеза
Това е всичко надявам се че е лесничко! | |
|
| |
Анастасия Смирновска
Брой мнения : 1 Age : 30 Registration date : 09.07.2010
| Заглавие: Re: Записване Съб Юли 10, 2010 10:30 am | |
| Име и Фамилия:Анастасия Смирновска
Възраст:15 години
Външен вид:Анастасия е средно висока..Има дълга права и руса коса,която много често връзва..Очите й са хипнотично сини..Има стройно тяло..Предпочита да облече къса рокля и да я комбинира с обувки на високи токчена отколкото панталон..Въпреки това,често носи дънки и предизвикателни тениски
Характер:Аня е привидно спокойна,но често избухва..Страшно раздразнителна е когато й се спи..Обича да се забавлява,но в умерени дози..Чувства се най-добре,когато съществува баланс в ежедневието й..Много е подтисната,когато е затрупана от проблеми,но често бързо се измъква от тях..Рядко говори за себе си,но обича да слуша чуждите истории.Когато сгреши умее да се извини и да поеме отговорността,но много се ядосва когато я топят за нещо което дори не знае че е направила.Обича да си поспива до късно и определено не е от най-ученолюбивите
История:Анастасия е родена в семейство на вещери..Майка й е на 17 когато я ражда а след това се жени за баща й..Анастасия живее в Ирландия заобиколена от обществото на богатите..Не харесва особено много живота си,заради постоянните приеми,които се организират в имението на семейството й..Преди да дойде в училището учи в нормална гимназия..Там започва да ходи с неподходящото момче..Бяга от вкъщи,но малко преди да замине с приятеля си за Италия,където той щял да я предаде на мафията и да вземе пари за нея,родителите й я намират и я връщат у дома..Уведомяват полицията за случая и след дъги размисли решават да я изпратят в училището,където да е възможно най-далеч от подобни каши...Аня не одобрява особено много това,но съзнава че това е може би най-добрият избор за нея..След известен период на мръщене зааминава доброволно..
Сила:Телекинеза | |
|
| |
alexx..dream
Брой мнения : 1 Age : 29 Registration date : 20.10.2010
| Заглавие: Re: Записване Сря Окт 20, 2010 5:57 pm | |
| Име/Фамилия: Алекс Смит
Възраст: 16
История: Родена на 10 май. Израстнала съв със семейството си. Единствено дете. На 12 разбирам за силата си [телекинеза] случайно във обикновенното ми очилище. Не съм споделила със никой от семейството си. По-късно те сами ми казаха че произхождам от семейство Смит [популярни черодеи в магически свят] предопредиха ме за силите ми. Никога не съм виждала баща си. Наскоро разбрах че е демон и е възможно да се появят някакви сили наследени и от него но за сега няма никакво откритие.
Характер: Лесно се паля, зависи от ситуацията. Необичам да ми нареждат какво да правя нито да ми се налагат защото нищо няма да се получи. Трудно се сприятелявам с някой зависи какъв е. За мен "Не си играй с огъня, защото ще се опариш." не важи аз съм огъня ;]] Обивам за хората които обичам. Ако някой ме нарани си го връщам в тройни размери. Когато съм ядосана имам черни очи а зениците ми стават кърваво червени.
Външен Вид: дълга права черна коса, бистро сини очи, ягодово червени устни, бледа кожа.
Сила: Телекинеза
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Записване | |
| |
|
| |
| Записване | |
|